Со предвидената динамика се гради новата градинка во Струмица

Градоначалникот Коста Јаневски и претседателот на Советот на општина Струмица Марјан Даскаловски, денеска, извршија увид во градежните работи на новата градинка на просторот во поранешната касарна којашто се гради по најсовремени стандарди за згрижување на деца од предучилишна возраст и со неа ќе се реши проблемот со недостиг на сместувачки капацитети.81987391_2959673194086091_5524435368460064187_n 104380783_2959674330752644_1889708222600700073_n 103596402_2959674424085968_3452250555029518221_n

Comments are closed.