Никола Ѓорѓиев кариерата ја продолжува во Турција

Капитенот на македонската одбојкарска репрезентација, Никола Ѓорѓиев, кариерата ја продолжува во Турција, откако се договори со екипата на Инегол Беледиеспор.

 Никола Ѓоргиев - Македонија

Comments are closed.