ВРАБОТУВАЊЕ:Печатница 3Д Биг Принт има потреба од работник

Печатницата 3Д Биг Принт има потреба од еден работник со или без работно искуство.30-otvoreni-oglasi-za-rabota-ovie-kompanii-nudat-vrabotuvanje-192846

Основно познавање на Фотошоп или работа со фолии ќе се смета за предност.

Сите заинтересирани може да се јават на 075/874-789 за повеке информации или во печатницата.

Адреса: Улица Маршал Тито број 69 ( на топчето)

 

Comments are closed.