Душан Чубраковиќ си заминува од Академија Пандев

Српски голман Душан Чубраковиќ ја напушта Академија Пандев, откако му истече договорот со „Пандевци“. 24-годишниот голман Струмица ја напушта како слободен играч.

Душан Чубраковиќ - Академија Пандев Душан Чубраковиќ - Академија Пандев

Чубраковиќ претхдоно настапуваше за Слобода Ужице, БАСК Белград, Чукарички и Синѓелиќ.

Comments are closed.