УО на Беласица го назначи Шопов за координатор на младинската школа

Управниот одбор на ФК Беласица го назначи Ѓорги Шопов за нов координатор на младинската школа.

Ѓорги Шопов

“Му посакуваме многу среќа и успех во извршувањето на новата функција”, истакнаа од Беласица.

Comments are closed.