Се поставија темелите на новата спортска сала во Струмица

Вчера се изврши бетонирање на темелните ленти на објектот – спортска сала во основното општинско училиште „Никола Вапцаров“. Градежните активности се движат согласно предвидената динамика за изградба на салата.100688705_4031691040205012_6219545972448428032_n 100668500_4031691956871587_6949532216238014464_n

Comments are closed.