ОГЛАС: Печатница од Струмица има потреба од работник

Печатницата 3Д Биг Принт има потреба од еден работник со или без работно искуство.

Работно време од 09:00-17:00

Сите заинтересирани може да се јават на 075/874-789 за повеке информации или во печатницата.

Адреса: Улица Маршал Тито број 69 ( на топчето)работа

Comments are closed.