Синоќа во Струмица приведени 3 лица

Во текот на изминатото деноноќие според статистиката на МВР за периодот (14/15.05.2020) по однос на забраната за движење, евидентирано е дека на ниво на Секторот за внатрешни работи Струмица 3 лица не ја почитувале забраната за движењ и истите се приведени.

Од страна на полициски службеници извршени се контроли кај лица во изолација и самоизолација, при што не се констатирани непочитувања на мерката.полиција

Comments are closed.