Синоќа во Струмица без прекршоци по полицискиот час

Во текот на изминатото деноноќие според статистиката на МВР за периодот (13/14.05.2020), по однос на забраната за движење, на ниво на Секторот за внатрешни работи Струмица не се евидентирани лица кои не ја почитувале забраната за движење.

Од страна на полициски службеници извршени се контроли кај лица во изолација и самоизолација, при што не се констатирани непочитувања на мерката.полиција

Comments are closed.