Од утре Кофи Шоп ЕЛЕФАНТ почнува со работа по шалтерски принцип,

По пауза од неколку месеци по повод ситуацијата со вирусот Ковид-19 од утре, вторник 12 мај, во ново руво Кофи Шоп ЕЛЕФАНТ почнува со работа од 07:00 часот по шалтерски принцип, исто така ќе врши и  БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до вашиот дом . 96418869_291898041823104_1196122123916017664_n 96458397_600299490602667_3757235247352119296_n 96490081_551665665542540_5314229332455981056_n 96495918_243537763420149_8886514444704677888_n 96518731_294884564857205_4808652260844240896_n 96750002_530723030934333_2129165732741644288_n 97266185_845038572572870_8010346725547966464_n 96380861_245037413237531_6232406354368135168_n 96383684_351243032522747_4281216760633360384_n 96394403_232346664765551_9556937888759808_n 96405253_273013563884246_3608377251445342208_n

Comments are closed.