Синоќа во Струмица две лица не ја почитувале забраната за движење – едно лице лишано од слобода

Во текот на изминатото деноноќие според статистиката на МВР за периодот (26/27.04) по однос на забраната за движење евидентирано е дека на ниво на Секторот за внатрешни работи Струмица две лицa не ја почитувале забраната за движење, при што приведено/лишено од слобода е едно лица, а за едно се земени податоци и ќе следуваат соодветни мерки.

Од страна на полициски службеници извршени се контроли кај лица во изолација и самоизолација, при што не се констатирани непочитувања на мерката.полиција

Comments are closed.