ФОТО: Гори касарната во Струмица

Денеска повторно голем пожар ја зафати поранешната касарна во Струмица. Струмичките пожарникари се на терен, очекуваме повеќе информации во денешниот ден.94775936_2966974826672515_3266799331323150336_o

Comments are closed.