Само едно лице синоќа го прекршило полицискиот час во Струмица

Во текот на изминатото деноноќие според статистиката на МВР за периодот (22/23.04.2020), по однос на забраната за движење, евидентирано е дека  на ниво на Секторот за внатрешни работи Струмица едно лицe не ја почитувалo забраната за движење, за истото се земени податоци и ќе следуваат соодветни мерки.
Од страна на полициски службеници извршени се контроли кај лица во изолација и самоизолација, при што не се констатирани непочитувања на мерката.полиција

Comments are closed.