Честитка од градоначалникот Коста Јаневски по повод Светскиот ден на книгата и авторското право

Честитка од градоначалникот Коста Јаневски по повод Светскиот ден на книгата и авторското право
Во време на пандемија и затворени граници, книгата е таа што ги отвара видиците кон светот.
Во услови на изолација, дружењето со книгата ни ги отргнува мислите од грижите и корисно ни пополнува дел од времето.
Книгата била, останува и ќе биде наш верен пријател.
Нека е честит и вековит Светскиот ден на книгата и авторското право.bf56e341ed39b2d1b100cdde6fd6dcba

Comments are closed.