ВРАБОТУВАЊЕ:Печатница 3Д Биг Принт има потреба од работник

baner1Печатницата 3Д Биг Принт има потреба од еден работник со или без работно искуство.

Основно познавање на Фотошоп или работа со фолии ќе се смета за предност.

Сите заинтересирани може да се јават на 075/874-789 за повеке информации или во печатницата.

Адреса: Улица Маршал Тито број 69 ( на топчето)

 

Comments are closed.