Црвен крст Струмица повторно доставуваше пакети со храна од хуманитарната акција

Вчера мобилната екипа на Crven krst – Strumica повторно им однесе пакети со храна и останати неопходни производи на неколку социјално загрозени семејства.????

Производите се донирани од граѓаните на Струмица во хуманитарните пунктови кои беа поставени во Здравец Маркети и Мега Маркети по иницијатива на PoweradWrappy.io и Club Industrial. Сакаме да се заблагодариме на сите кои донираа и на оние кои помогнаа во хуманитарната акција.????

#СекадеЗаСекого #БидиХуманДонирај92734938_2666146986954969_3576172577342619648_n 93133597_2666146426955025_7926844104523120640_o 93425186_2666147126954955_7561250531167961088_o

Comments are closed.