,,Тритерол” донираше визири и во Берово

Подружницата на струмичката компанија ,,Тритерол” во  Берово како опшествено одговорна компанија продолжи со донација од 50 визири за потребите на лекарите од Здраствен дом Берово и Полициска Станица Берово.92699757_1436894323180559_906044572524609536_n 92912883_2656414894592313_2977518255846981632_n

Comments are closed.