За време на Велигденските празници движењето ограничено

На денешната владина седница донесeна е  одлука за ограничувањата на движењето за период којшто ни претстои, вклучително и велигденските празници.

За време на викендот, вклучително и понеделник, од петок 17 април во 16 часот, до вторник 21 април во 05 часот, се забранува движењето за сите граѓани.93143905_2361865110787175_4504651692494553088_n

Comments are closed.