Групацијата Тритерол донираше визири за лекарите и полицијата во Струмица и Радовиш

Групацијата Тритерол од Струмица како опшествено одговорна компанија набави 500 визери за потребите на луѓето кои секојдневно се грижат за здравјето и безбедноста на сите нас . Набавените визери се донирани на лекарите од Општа болница Струмица и здраствен дом Радовиш како и на полициските службеници на СВР Струмица и ПС Радовиш.92658432_2695296067260287_5314931319090708480_n 92468653_574708999813885_6715942366781374464_n 92552348_890456134760455_3225229386542219264_n 92463357_750015942070281_3427985970723553280_n (1)

Comments are closed.