Капитенот на Беласица, Милушев: Останете дома и почитувајте ги правилата

Порака од капитенот на Беласица, Александар Милушев, до навивачите на клубот, струмичани и пошироката јавност.

Александар Милушев - Беласица - порака

„Ве молам останете дома и почитувајте ги правилата. Ова е тежок период за сите нас, но ако се држиме заедно и дисциплинирано, ќе го надминеме овој вирус.“

Comments are closed.