ВИДЕО: ЖФК Тиверија формата ја одржува од дома

ЖФК Тиверија Струмица ги почитува мерките и препораките на Владата на Република Северна Македонија и својата форма ја одржува од дома. Во моментот, поради настанатата ситуација со Ковид – 19, македонскиот спортот е во мирување, а неговото продолжување се уште точно не се знае кога ќе биде.
ЖФК Тиверија објави видео на нивната официјална фејсбук страница од нивните фудбалерки, како својата форма ја одржуваат од дома.

Comments are closed.