Од ФК Беласица порачуваат: Биди физички активен и додека си дома

Поради Корона вирусот моментално македонскиот спорт е во мирување. Македонскиот фудбал е одложен и истиот не се знае кога точно ќе започне, со оглед на ситуацијата со Ковид – 19. Играчите својата форма ја одржуваат тренирајки дома. Од ФК Беласица порачуваат: Биди физички активен и додека си дома! Останете дома и бидете здрави!

 91031680_1702520293223377_5177946962137186304_n

Comments are closed.