Затворена трим патеката до манастирот „Свети Илија“

Врз основа на мерките и препораките на Владата на Република Северна Македонија, а по наредбата донесена од Општинскиот штаб за заштита и спасување, од денеска трим патеката до манастирот „Свети Илија“ се затвора за рекреативни движења на граѓаните.
Се апелира до граѓаните од сите возрасни групи да ја почитуваат оваа мерка, бидејќи таа е во интерес на нивното здравје.90873832_3815820968458688_7366765757645979648_o 90851718_3815821258458659_3810393563653472256_o

Comments are closed.