Затворени сите детски игралишта, спортски терени и летниковци

Општина Струмица ги проширува превентивните мерки за заштита од корона вирусот. Мобилните тимови на општина Струмица и Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ денеска ги затворија сите детски игралишта, спортски терени и летниковци во паркот и пред станбените објекти кои ги користат граѓани од сите возрасни групи.
Почитувани сограѓани, воздржете се од користење на овие површини и објекти, така ќе го заштитите вашето и здравјето на вашите најмили.90877837_2745800345473378_9143403624158724096_n 90594335_2745800465473366_6075661514310680576_n 90388640_2745800638806682_676591622682574848_o

Comments are closed.