Oпштински мерки против пандемијата

Јас сум градоначалник, но и лекар по професија, за кого здравјето на граѓаните ми е пред се. Следејќи ја актуелната состојба подготвен сум и стојам на располагање на здравствените институции како лекар доколку за тоа има потреба, бидејќи така ќе го дадам мојот најголем влог во заштитата на здравјето на моите сограѓани.
Здравјето пред и над се. Тоа е нашето најголемо богатство. – изјави Коста Јаневски на вчерашната прес конференција
89851334_2740946839292062_1828670123993464832_n

Comments are closed.