,,НИЕ МИСЛИМЕ И РАБОТИМЕ ЗА ВАС!” – Др. Гоце Христовски

Струмичкиот доктор Гоце Христовски заедно со својот медицински тим објави слика на својот ФБ профил преку која апелира да се остане дома за да се заштитиме.

,,89737676_10157351834163920_4497029212170878976_o

НИЕ МИСЛИМЕ И РАБОТИМЕ ЗА ВАС
АПЕЛИРАМЕ, ОСТАНЕТЕ ДОМА ДА ГИ ЗАШТИТИМЕ СИТЕ НАШИ
МАКЕДОНИЈА ДА СЕ ОСВЕСТИ ЗА ДОБРОТО НА СИТЕ НАС!

 

Едно големо браво за нивната пожртвуваност!

Comments are closed.