ФФМ ги забрани сите фудбалски натпревари во Македонија

Натпреварувачката комисија во рамки на Фудбалската федерација на Македонија донесе одлука за прекин на неодредено време на Националниот шампионат од ПМФЛ, ВМФЛ, потоа Третите лиги од МФЛ, како и натпреварите од женскиот шампионат и првенството во футсал.

ФОТО: Струмица Сити

ФОТО: Струмица Сити

Comments are closed.