Вработување во Karlsruhe, Германија -ОДЛИЧНИ УСЛОВИ

Се бара работник за во кујна (кувар) со Европски документи. Приоритет имаат лицата со работно искуство посебно во Германија.
Повеќе информации на Вибер.

+4916093632929 или на 077/961-205

89255553_199312201295680_3973727952989847552_n

Comments are closed.