Во наредните 30 дена натпреварите од ПМФЛ и ВМФЛ ќе се играат без присуство на публика

Согласно препораката на Владата, ФФМ одлучи, натпреварите во наредните 30 дена од Прва и Втора македонска фудбалска лига да се играат без присуство на публика, односно трибините на фудбалските терени да останат празни.

ФОТО: Струмица Сити

ФОТО: Струмица Сити

Оваа значи дека до 10 април, Академија Пандев и Беласица, во Првата и Втората лига, натпреварите ќе ги играат без присуство на публика.

Comments are closed.