Ецкоски ќе ја дели правдата меѓу Академија Пандев и Ренова

Академија Пандев и Ренова ќе ги одмерат силите на „Благој Истатов“ во Струмица, во натпревар од 23. коло од ПМФЛ.

Академија Пандев - Ренова - Струмица, Младост 5. коло ПМФЛ 7

Ецкоски Марјан од Охрид ќе биде главен судија на овој натпревар, а негови помошници ќе бидат Мацевски Ацо од Струга и Ицев Тоше од Кавадарци. За четврт судија на натпреварот одреден е Качевски Јован од Струга. Делегат на натпреварот ќе биде Златановски Зоран од Куманово, додека контролор на натпреварот ќе биде Коцев Ванчо од Штип.

Натпреварот се игра со почеток од 14:00 часот.

Comments are closed.