Започна „Пандев Куп 2020“

Започна еден од најголемите меѓународни фудбалски турнири за млади категории, „Пандев Куп 2020“. Од денеска до 8.март во Струмица, Турново и во Дојран ќе продефилираат повеќе од 1200 млади фудбалери, над 70 екипи од пет држави, а ќе бидат одиграни повеќе од 150 натпревари.

Пандев Куп 2020 - 2

 

Comments are closed.