Познати судиите за натпреварот меѓу Македонија ЃП и Академија Пандев

Академија Пандев во недела ќе гостува кај екипата на Македонија ЃП, во рамките на 20. коло од ПМФЛ. Главен судија на овој натпревар ќе биде Маркоски Марјан од Охрид, додека негови помошници ќе бидат Лозаноски Злате и Дрнковски Николче од Битола. Четврт судија на натпреварот ќе биде Ралевски Благојче, исто така од Битола.

АРХИВА

АРХИВА

За делегат на натпреварот одреден е Ибиши Сулејман од Тетово, додека контролор ќе биде Коцев Ванчо од Штип.

Натпреварот се игра на стадионот во Ѓорче Петров со почеток од 13:00 часот.

Comments are closed.