Куп на Карневалот Струмица 2020

Од 21 до 23 февруари ќе се оддржи Куп на Карневалот Струмица 2020 во организација на ЖФК Тиверија Струмица. Натпреварите ќе се играа во сала од 21 до 23 месецов. На овој Куп ќе учествуваат повеќе екипи и ќе се игра во две категории.

Куп на Карневалот - 2020

Во продолжениe групите по категории:

ГРУПА А Младинки (2003-2005)
ЖФК Тиверија Струмица – Македонија
ЖФК Јантра Габрово – Бугарија
ЖФК Драгон Скопје – Македонија
ЖФК Севлиево Лејдис Бугарија

ГРУПА Б Младинки (2003-2005)
ЖФК Енко Пловдив – Бугарија
ЖФК Деспина Прилеп – Македонија
ЖФК НСА Софија – Бугарија
ЖФК Љуботен Тетово – Македонија

ГРУПА В Кадетки (2006-2008)
ЖФК Јантра Габрово – Бугарија
ЖФК Топ Гол Битола – Македонија
ЖФК Севлиево Лејдис – Бугарија

ГРУПА В Кадетки (2006-2008)
ЖФК Тиверија Струмица – Македонија
ЖФК Бароко Софија – Бугарија
ЖФК Кул Скопје – Македонија

Comments are closed.