Беласица се засили со Дејан Ангов

Есенскиот шампион во Втората лига – Исток, Беласица, се засили со Дејан Ангов.

Дејан Ангов - Беласица

Ангелов е најновото засилување за екипата од Струмица, кој доаѓа од Декани, тим кој се натпреварува во словенската втора лига. Во минатото, Ангов беше дел и од Копер и Анкаран, а бележи настапи и за македонската фудбалска репрезентација до 19 години.
Дејан игра во средината на теренот а со неговиот квалитет и искуство ќе биде одлично засилување за Беласица.

Comments are closed.