Давид Атанаскоски од Академија Пандев премина во Македонија ЃП

Поранешниот играч на Академија Пандев, Давид Атанаскоски, кој беше заменет со Мите Цикарски, ја засили Македонија ЃП. Левиот бек Атанасоски ќе се приклучи на неговиот нов тим, кој се подготвува во Анталија. Тој ќе стави потпис на договор до крајот на сезоната.

Давид Атанаскоски - ја напушти Академија Пандев

„Лавовите“ есенскиот дел од сезоната го завршија на петто место со освоени 26 бодови.

Comments are closed.