Академија Пандев загуби на првата контролка од тимот на Беласица од Петрич

Академија Пандев загуби со 2:0 на првиот контролен натпревар против тимот на Беласица од Петрич. Шанса за настап добија сите играчи кои беа на располагање на тренерот Југослав Тренчовски, а во составот не беа: Дориев, Стоилозв, Димов, Најденов, Илиев, Крстовски, Алчевски.

Академија Пандев - Беласица ПЕТРИЧ - контролен натпревар 19.01.2020

Прв состав: Чубраковиќ, Маневски, Јованов, Гранчов, Костов, Темелков, Николов, Стојкоски, Пандев, Миловановиќ, Мујеци.

Во вториот дел настапија: Муканов, Купанов, Терзиев, Борисовски, Атанаскоски, Донов, Крстевски, Талаков, Велиновски, Танушев, Парталко, Глигоров, Томовски.

Comments are closed.