Академија Пандев започнува соработка со шпанската менаџерска агенција TresGeSport

„Пристигнаа новите материјали за шпанската методологија на работа. Нови вежби, тренинзи, начин на припрема на тренинзи, физичка припрема, тактика, работа со голмани, психологија и мотивација. Новитети и надградба на знаењето на тренерите и примена во самите тренажни единици. Академија Пандев започнува соработка со шпанската менаџерска агенција TresGeSport која веќе подолг период ја следеше работата на Академија Пандев и се одлучи да започне соработка со нашиот клуб и заедно со нивна помош во следните години да го издигнеме клубот на едно повисоко европско ниво“, истакнаа од Академија Пандев на нивната официјална фејсбук страница.

Академија Пандев започнува соработка со шпанската менаџерска агенција TresGeSport

Comments are closed.