Мега популарните #HURRICANE во петок во клуб Аватар

Аватар  Гордо ви го најавуваме најактуелното женско трио на балканот. #HURRICANE – Девојките кои жешко влегоа на балканската сцена и за доста кратко време направија бум, ни гостуваат на 17.01.2020 #Петок Само ќе ја спомeнеме песната ,,Favorito” и ви гарантираме жешка и брутална атмосфера испратена со одлична музика. Ве очекуваме, заедно да имаме уште еден незаборавен петок !83130172_1350315238472157_2152986098106630144_n

#резервации смс/вибер Кате Атанасова-078/755-328 Горан – 078/284-978 Славе Колевски – 071/287-777 Ангела Узунова – 075/732-888 Танја Пандева – 072/623-472 Христијан – 072/261-702 Симон – 076/720-830

Comments are closed.