16-годишниот Талаков стави потпис на првиот професионален договор со Академија Пандев

Академија Пандев мисли и на својата иднина. Освен засилувања во сениорскиот тим кои ќе донесат искуство, потпис на првиот професионален договор во кариерата стави и 16-годишниот Мартин Талаков кој е член на пионерската екипа на Академија Пандев и репрезентативец на Македонија У17.

 Мартин Талаков - Академија Пандев

Академија Пандев својата иднина ја гледа во младите категории, а за таа цел во сениорскиот тим се вклучени и фудбалери од кадетско-пионерските екипи кои за неколку години очекуваме да бидат главни носители на играта во сениорите.

Comments are closed.