Дочек на Стара Нова година во Хотелот Сент Џорџ

Традиционално и оваа година Хотелот Сент Џорџ ве поканува на организиран дочек на Стара Нова година!

На 13-јануари во прекрасниот амбиент на Лаунџ клубот на Hotel & restaurant ,,St. George” – Strumica резервирајте го вашето место за прекрасен дочек на Стара Нова година со богато мени – салата, вкусна вечера, десерт, а за среќниот добитник на паричката следува златен крст.

Цена – 350 денари

За забавата оваа година задолжени ќе бидат струмичаните кои знаат да направат вистинско расположение Буба и Мац

Резервации на телефоните: 070214775, 03460977781760616_1047153382301961_6317483841116176384_n

79640617_3618367078180988_8947552750388903936_n

Comments are closed.