Незаборавен дочек на новата 2020 година во клуб АВАТАР!

Уште неколку дена до најзававната ноќ во 2019 година! Најлудата ноќ во годината овој пат ќе се одбележи со одлична забава во најдоброто место за забава во Струмица, клуб АВАТАР!81620727_1331487040354977_3018881891873849344_n

Успешниот менаџерски тим на клуб АВАТАР веќе ја најавија забавата која ќе трае до раните утрински часови,а тие тоа што го спремат за забавата, ке ја направат оваа година за паметење.

Клуб Аватар ги најавија Жаре Бербер и Бенд 18+ кои цела вечер ќе бидат одговорни гостите да се забавуваат и лудуваат со најдобрите  хитови.

Овој пат, сите патишта за дочекот на новата 2020 година водат кон клуб АВАТАР!

Резервирајте го и вие вашето место на забавата која ќе ја обележи 2019година!

#резервации смс/вибер

Ангела Узунова – 075-723-888
Кате Атанасова-078/755-328
Горан – 078/284-978
Славе Колевски – 071/287-777
Мартин Величковски – 072/528-746
Танја Пандева – 072/623-472
Христијан – 072/261-702
Симон – 076/720-830
Или на профилите на #facebook / #instagram кај менаџерите!

Comments are closed.