Клуб АВАТАР со прв роденден – нов проект во најава!

Една година, 127 забави со најпознатите музички имиња на нашите простори, се под едно име АВАТАР! Драги аватарци, денес полниме една година заедно со вас, домаќини бевме на едни од најдобрите журки – насмевките кажуваат зошто! Продолжуваме понатаму со уште побрзо темпо и нов проект – ЛЕТО 2020. Останете со нас!

66690698_1186959924807690_329794475482152960_n

Comments are closed.