Се бетонираа улици во Попчево и Водоча

Деновиве завршија градежните активности во населеното место Попчево, согласно планираното за оваа година. Се изврши бетонирање со проширување на улицата кон црквата и гробиштата. Истовремено се бетонираше и дел од каналот за атмосферски води. Градежните зафати продолжија во населеното место Водоча каде се бетонира улица.78195797_3505075519533236_7145481350269632512_n 80109512_3505075346199920_8529029215553585152_n 80566778_3505075179533270_2303298138011598848_n

Comments are closed.