Општинската администрација ја чистеше локацијата кај старата касарна

Администрацијата на општина Струмица денеска се вклучи во акцијата Администрацијата чисти којашто се спроведува во целата држава. Се чистеше локацијата кај старата касарна на која на почетокот од идната година ќе започне да се гради новата детска градинка.DSC_2705_1600x1067 DSC_2713_1600x1067 DSC_2716_1600x1067 DSC_2719_1600x1067 DSC_2723_1600x1067 DSC_2727_1600x1067 DSC_2728_1600x1067 DSC_2729_1600x1067 DSC_2730_1600x1067 DSC_2733_1600x1067

Comments are closed.