Се уредува површината на тротоарот на булеварот ,,Климент Охридски”.

Согласно Програмата за уредување на градежно земјиште на општина Струмица, деновиве се изврши уредување на површината на тротоарот на булеварот ,,Климент Охридски”.74783899_3435595253147930_8839673015978426368_n

Comments are closed.