Грујоски ќе ја дели правдата на дербито во Струмица меѓу Академија Пандев и Вардар

Академија Пандев во недела на „Благој Истатов“ во Струмица ќе ги одигра дербито со Вардар, во натпревар од 17. коло од Првата македонска фудбалска лига.

Академија Пандев - Струга Трим Лум - во Струмица - 15. коло ПМФЛ

Главен судија на овој натпревар ќе биде Грујоски Александар од Кичево, додека негови помошници ќе бидат Лика Куштрим и Јанкуловски Зоран исто така од Кичево. Четврт судија на натпреварот во Струмица ќе биде Новачев Петар од Велес. За делегат на натпреварот одреден е Шалев Тони од Кавадарци, додека за контролор Хаџипази Алиларџан од Гостивар.

Натпреварот ќе започне во 13:00 часот.

Comments are closed.