Осум струмички пожарникари заминаа на помош во Албанија

Вчера 26.11 2019 година (вторник), по барање на Владата и Дирекција за заштита и спасување, ТППЕ Струмица испрати USAR тим (урбано пребарување и спасување ) во соседна Република Албанија, заради активно учество во спасувањето на настраданото население.78736897_3016632955032473_5589756934807879680_n

Comments are closed.