Во недела ќе се кројат дрвцата на булеварот „Маршал Тито“

На ден 01.12.2019 година (недела) екипи на ЈПКД „Комуналец“ во соработка со Општина Струмица, ќе извршат есенско кроење на дрворедите кои се наоѓаат на булеварот „Маршал Тито“ (од Глобал до фонтаната на кружниот тек). Со цел за поуспешно и поефикасно завршување на акцијата се известуваат сите граѓани да ги отстранат и да не ги паркираат своите возила на овој дел од булеварот во времето од 09 до 15 часот. Во исто време се известуваат и останатите граѓани дека за тоа време булеварот ќе биде затворен за сообракај.76919758_2494129387307143_2162411773204889600_n

 

Comments are closed.