ВИДЕО: Ново од струмичкото трап дуо – Владо’Јо и Томи

1eu (1)Струмичкото трап дуо – Владо’Јо и Томи вчера официјално го промовираа своето ново видео од новата песна ,,Гори” . Истата е снимена на повеќе локации во Струмица и е нешто уникатно. Музиката е дело на Владо Јо, а додека текст се на двајцата млади артисти од Струмица.

Во продукција на ,,Еуфорија” ова им е трет видео запис по претходните „Бензема” и „Пабло”.


Comments are closed.