Заврши реконструкцијата на дел од регионалниот пат кај клучката кон населеното место Куклиш

Заврши реконструкцијата на дел од регионалниот пат кај клучката кон населеното место Куклиш. Со реконструкцијата која што ја изврши Јавното претпријатие за државни патишта создадени се услови за нормално одвивање на сообраќајот на овој дел од излезот на Струмица.75580534_3408762639164525_7632048497197318144_n 76171101_3408762652497857_6904826837956820992_n

Comments are closed.